Zoek & Boek

Boeken

Camping Brabant

ben u op zoek naar een mooie camping Brabant? Dan zit u op Camping De Speandershorst aan het juiste adres. Gelegen in het prachtige Esbeek kunt u hier genieten van al het mooie dat de provincie Brabant te bieden heeft.

Mooie camping in Brabant

Camping De Spaendershorst is gelegen in een prachtige omgeving. Er zijn verschillende mooie steden, natuurgebieden en attracties in de regio te vinden. In ieder geval genoeg te doen om een leuk dagje buiten de camping te beleven.

Cultuur en steden in de omgeving

In de omgeving van Camping De Spaendershorst zijn een aantal leuke steden die zeker een bezoekje waard zijn. 'S-Hertogenbosch is daar een goed voorbeeld van. Deze mooie stad met middeleeuws stadscentrum staat vol met leuke winkels en bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Sint-Janskathedraal. Ook Antwerpen is goed te bereiken vanaf de camping. Deze Belgische stad staat bekend om zijn cultuur en historie. De vele musea, zoals het Museum voor Schone Kunsten en het Diamantmuseum, maken een bezoekje aan de stad de ideale cultuurlocatie. Andere steden in de buurt van Camping Spaendershorst:

Wilt u bijvoorbeeld een dagje shoppen? Dan kunt u het beste naar Tilburg gaan. Wilt u een leuk uitstapje maken? Ga dan naar Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. 

Natuur in de omgeving

Wie vanaf zijn Camping Brabant optimaal wil genieten van de natuur, zit op Camping De Spaendershorst aan het juiste adres. Allereerst kunt u heerlijk fietsen of wandelen in Natuurgebied de Rovertse Heide. Dit gebied wisselt bos- en heidegebied af, waardoor je een mooie afwisseling van omgeving krijgt. Ook kunt u heerlijk wandelen of fietsen op Landgoed de Utrecht. Dit prachtige gebied wordt doorkruist door de rivier de Reusel. Naast wandelen en fietsen kunt u hier ook terecht op de golfbaan, om lekker een balletje te slaan.

Camping Brabant Natuur

Wandelen vanaf onze camping

Vanaf onze camping kunt u heel gemakkelijk een mooie wandeling maken. U zit op onze camping namelijk tegen de bossen aan. Hier kunt u eindeloos genieten van de natuur rond onze camping in Brabant. Ook zit u vlakbij de grens met België. Zo kunt u gemakkelijk de grens oversteken en bij onze Belgische vrienden wandelen.

Fietsen vanaf de camping

Ook als u graag fietst kunt u heel veel kanten op vanaf de camping. Zoals hierboven al aangegeven zitten er veel bossen rondom de camping. Maar ook een fietstocht richting tilburg is heel goed te doen. De afstand naar deze Brabantse stad is ongeveer 12 kilometer. U kunt dus gemakkelijk naar deze stad fietsen en hier lekker een dagje lopen.

Attracties in de omgeving

In de omgeving van Camping De Spaendershorst zijn verschillende attractieparken en dierentuinen te vinden. Zo kunt u gezellig op safari in Safaripark Beekse Bergen. Bekijk de 'Big Five' en alle andere prachtige dieren die het park rijk is. Ook kunt u naar sprookjespark De Efteling. Hier kunt u van verschillende mooie, spannende en grappige attracties genieten. een aantal andere leuke attractieparken of dierentuinen in de buurt zijn:

Op de camping

Niet alleen de omgeving staat boordevol met leuke attracties en bezienswaardigheden. Ook op de camping kunt u vanalles ondernemen. Zo is er bijvoorbeeld een spetterend verwarmd buitenbad. Hier kunt u heerlijk tot rust komen, zwemmen en afkoelen. Voor de kinderen zijn er verschillende speelmnogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een panakooi, speeltuin en sportvelden. Ook is er een leuk animatieprogramma voo0r de jeugd. hier kunnen zij lekker spelen, knutselen, dansen en nog veel meer. Uw kinderen zullen zich dus nooit vervelen.

Goede faciliteiten op de camping

De camping beschikt naast allerlei leuke activiteits mogelijkheden ook hele goede faciliteiten. Er is een wasserette op het park aanwezig. Hier kunt u uw wasjes draaien én drogen. Ook is er Wifi op het park. Hier kunt u tegen betaling gebruik van maken. De sanitaire voorzieningen worden heel goed onderhouden, zodat u altijd met een prettig gevoel gebruik kunt maken van het sanitair. Ook kunt u heerlijk eten krijgen in de snackbar van de camping in Brabant. 

Op vakantie in eigen land

Een voordeel van op vakantie gaan in eigen land is dat u veel minder reistijd heeft. U kunt bijvoorbeeld binnen twee uur op onze camping staan en meteen beginnen met genieten. Ook zorgt een kortere reistijd voor een prettige sfeer tijdens uw vakantie. U zit immers niet uren achter elkaar opgepropt in een auto. Dat is iets dat veel mensen lastig vinden aan lange reizen naar het buitenland. Kortom, een vakantie in eigen land is ideaal.

Kom kamperen in Brabant

De omgeving van de camping heeft dus genoeg leuks te bieden. Kom daarom lekker kamperen op Camping De Spaendershorst, en beleef de tijd van uw leven. 

Boek nu uw kampeerplaats op Camping Brabant De Spaendershorst