Zoek & Boek

Boeken

Naar de camping in Brabant in 2020

Met het eind van 2019 weer in zicht, wordt het tijd om te kijken naar de kampeermogelijkheden van 2020. Want ook in 2020 is Camping De Spaendershorst weer dé topbestemming in Brabant. En dat betekent dat u nu uw plekje voor het nieuwe jaar veilig kunt stellen. Om u een handje te helpen zullen wij nog eens goed uitleggen waarom een vakantie op camping Brabant in 2020 een uitstekende keuze is!

Veel te beleven op camping Brabant 2020

Op Camping De Spaendershorst is ontzettend veel leuks te doen. Zwemmen, spelen , animatie, wandelen, fietsen... En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het mag duidelijk zijn dat u zich nooit hoeft te vervelen op de camping. 

Zwemmen in het buitenbad

Zwemmen doet u op de camping in Brabant in het verwarmde buitenzwembad. Dit zwembad is niet alleen geshcikt voor volwassenen, maar beschikt ook over een peuterbad met glijbaan. U kunt dus met het hele gezin een lekkere duik nemen. Dit kan heerlijk verfrissend zijn bij warm weer, maar ook op koudere dagen is een duik in het buitenzwembad zeer aangenaam. Doordat het bad verwarmd is, is het water ook met koud weer zeer aangenaam. 

Camping Brabant 2020

Animatie voor de kinderen

Ook is er in het hoogseizoen een recreatieteam aanwezig dat voor vermaak van de kinderen komt zorgen. Er is een schatertheater, knutseluur en vele andere activiteiten. Maar ook voor volwassenen wordt er voor animatie gezorgd. Zo worden er bingoavonden georganiseerd, zijn er biljartwedstrijden, is er een jaarlijkse braderie en wordt er een wandeltocht georganiseerd. U heeft dus altijd een ontzettend leuke tijd op camping De Spaendershorst.

De omgeving van de camping in Brabant

Natuurlijk biedt Brabant ook ontzettend veel mogelijkheden voor uitjes en activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Overloon gaan. Dit dorpje beschikt over zowel een Oorlogsmuseum als een Dierentuin.

Boek nu op Camping De Spaendershorst

Bent u ook zo enthousiast geworden over een vakantie op camping Brabant De Spaendershorst in 2020? Boek dan nu een mooie kampeerplaats of huuraccommodatie. Wie het eerst komt, kan de beste plekken uitzoeken. Wij hopen u volgend jaar te mogen ontvangen op onze heerlijke camping in Brabant.

Boek nu op Camping De Spaendershorst