Zoek & Boek

Boeken

De leukste camping in Esbeek

Camping De Speandershorst is de leukste camping in Esbeek. Met ontzettend veel leuke faciliteiten en voorzieningen heeft u hier gegarandeerd een topvakantie. Gelooft u ons niet? Kijk dan maar eens wat er mogelijk is op camping Esbeek.

Camping Esbeek voor de kinderen

Camping De Spaendershorst beschikt over een mooi aanbod aan kindfaciliteiten. Zo is er een mooi verwarmd buitenzwembad. Naast heerlijk zwemmen kan hier ook van de coole glijbaan gegleden worden. Ook is er een peuterbad aanwezig. Dat betekent dat u met het hele gezin lekker kunt zwemmen in dit mooie bad. Ook is er op de camping een mooie speeltuin aanwezig. Hier kunnen kids van alle leeftijden heerlijk spelen. Ten slotte is er ook nog animatie op camping Esbeek aanwezig. Hier wordt onder professionele begeleiding een tof animatieprogramma afgewerkt. Superveel plezier voor jong en oud. Tijdens het animatieprogramma worden verschillende activiteitengeorganiseerd. Zo zijn er bingoavonden, wandeltochten en viswedtrijden, maar ook spooktochten, playbackshows en kaartwedstrijden. Dat belooft een onvergetelijke tijd te worden.

 Camping Esbeek Zwembad

Top faciliteiten op de camping

Naast hele goede voorzieningen, beshcikt de camping ook over topfaciliteiten. Zo weet u zeker dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw vakantie. Wat dacht u bijvoorbeeld van Wifi op het gehele park? Tegen betaling kunt u op het hele park gebruik maken van Wifi. Zo bent u altijd bereikbaar. Ook is er horeca op de camping. Hier kunt u terecht voor de lekkerste snacks, frites, en ijs. Dus heeft u even geen zin om te koken, dan kunt u hier zitten.

Wassen, kantine en sanitair

De camping beschikt ook over ene hele leuke kantine. Hier worden de leukste activiteiten georganiseerd. Zo wordt er een biljartcompetitie georganiseerd, bingoavonden en nog veel meer. En wist u trouwens dat u ook op de camping terecht kunt voor een familiefeest ? Er is een keuken, een bar, een projectiescherm en nog veel meer. Zo is het de ideale locatie voor uw familiefeest. Op de camping is ook een wasserette aanwezig. Hier kunt u gemakkelijk de  was doen. Ten slotte is er uitstekend sanitair op de camping. 

Camping Esbeek Zwembad

Langer genieten op onze camping?

Krijgt u geen genoeg van dat heerlijk vakantiegevoel op Camping De Spaendershorst? Waarom niet langer blijven? Boek een seizoenplaats en u geniet een heel seizoen lang op een prachtig plekje in het groen. De plaatsen variëren tussen de 125 en 150 m2, dus er is ruimte en privacy genoeg! Op iedere kampeerplaats kunt u tevens een bijzettentje plaatsen en uw auto parkeren. Dat is wel zo gemakkelijk natuurlijk. Verder is er op alle plaatsen stroomvoorziening van minimaal 10 Ampère, een eigen watertappunt en afvoer voor de riolering. Bovendien kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten die op de camping aanwezig zijn. 

Ja, ik wil een seizoenplaats!

Prachtige natuur om de hoek

Ook ligt er ontzettend veel mooie natuur bij onze camping in Esbeek. Rondom de camping zijn allerlei boosen te vinden waar u heerlijk in kunt verdwalen (op de goede manier). Ook kunt u hier uiteraard heerlijk fietsen, als u dat liever doet. De camping ligt vlakbij de Belgische grens. U kunt dus ook de grens oversteken om te ontdekken wat hier voor fiets en wandelmogelijkheden in de natuur zijn.

Boek nu op camping Esbeek

Wilt u komen genieten van alles dat Camping De Spaendershorst te bieden heeft? Boek dan nu een plekje op camping Esbeek, en verzeker uzelf van een heerlijke vakantie. Bekijk nu de beschikbaarheid en boek uw verblijf.

Boek hier uw verblijf op camping Esbeek