Zoek & Boek

Boeken

Naar de camping in Hilvarenbeek

Camping De Spaendershorst is een mooie camping in Hilvarenbeek. Gelegen in een prachtige omgeving is er zowel op als rondom de camping allerlei leuks te beleven. benieuwd naar wat u allemaal kunt doen vanaf onze camping in Hilvarenbeek? Lees dan zeker verder!

Voorzieningen op onze camping in Hilvarenbeek

Op Camping De Spaendershorst zijn verschillende leuke voorzieningen te vinden. Allereerst is er een mooi verwarmd buitenzwembad. Dit bad zorgt voor ontzettend veel waterpret. En er is ook een peuterbad aanwezig, dus ook de kleinsten kunnen hier heerlijk zwemmen! Oja, er is ook een glijbaan aanwezig waar u keihard vanaf kunt roetsjen!

Buiten spelen in de speeltuin

De kinderen kunnen zich ook helemaal uitleven in de speeltuin. Want daar draait het tijdens vakantie natuurlijk om: dat u een onvergetelijke tijd heeft! In de speeltuin kunnen de kinderen lekker spelen op de verschillende speeltoestellen. Ook zijn er sportvelden waar iedereen lekker zijn energie kwijt kan met een potje voetbal of andere leuke sporten. 

Een boordevol animatieprogramma

Naast lekker zwemmen en buitenspelen wordt er ook een heel leuk animatieprogramma georganiseerd op onze camping in Hilvarenbeek. De zomermaanden staan hierdoor bol van de leuke activiteiten. Zo kunt u meedoen aan ouderwetse bingoavonden, kaarttoernooien en biljardwedstrijden. En de kinderen kunnen lekker knutselen, dansen in de disco of theater maken in het schatertheater. Kortom, een feest voor jong en oud!

Camping Hilvarenbeek

Ontdek Hilvarenbeek en omgeving

Besluit u een dagje buiten de camping door te brengen, dan heeft Hilvarenbeek allerlei leuke dingen die u kunt zien en doen. Allereerst is er natuurlijk Safaripark Beekse Bergen. In dit prachtige dierenpark kunt u met uw auto een heuse safari beleven. Ook kunt u naar Museum Dansant in Hilvarenbeek. In dit museum zie en leer je alles over draaiorgels. Een uniek uitstapje vanaf de camping in Hilvarenbeek!

Meer dan alleen een Safaripark

Wist u dat u bij Beekse Bergen niet alleen een Safari kunt doen? Er is namelijk ook een heel groot speelparadijs voor de kinderen. In Speelland Beekse Bergen kunnen de kinderen allerlei leuke speeltoestellen en attracties bezoeken. Heerlijk zelf op safari gaan in de  'Safari Buggybaan'. Of op avontuur op Avontureneiland. Zo zijn er nog heel veel andere leuke attracties te vinden in het Speelland. U hoeft zich geen moment te vervelen.

Ontdek Museum De Dorpsdokter

Hilvarenbeek heeft nog een uniek museum: Museum De Dorpsdokter. Museum De Dorpsdokter is een uniek museum dat de geschiedenis van 'De Dorpsdokter' verteld. Aan de hand van verschillende oude gereedschappen en voorwerpen wordt een beeld geschetst over het werk van de dokter in vroegere tijden. Sinds 2009 heeft het museum extra ruimtes gekregen waar andere beroepen, zoals de tandarts en de wijkverpleegkundige worden tentoongesteld.

Een jaar lang genieten

Bent u op zoek naar een plekje voor uw chalet of stacaravan? Kies dan voor Camping De Spaendershorst! Onze zeer ruime percelen beschikken over veel groen, een schitterende omgeving en de Brabantse gezelligheid. Bovendien zijn er het hele jaar door leuke activiteiten voor alle leeftijden. Genoeg plekken te ontdekken met de fiets, om te wandelen, of om even af te koelen in het water. Alle ingriënten voor een optimale vakantie en pure ontspanning, het hele jaar door!

De jaarplaatsen variëren van 100 tot 200 m2 en zijn voorzien van minimaal 10 Ampère stroomvoorziening. Verder heeft u een eigen watertappunt, afvoer voor de riolering en kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten die zich op onze camping bevinden. Wat een luxe!

Boek een jaarplaats

Boek nu uw plekje

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze camping in Hilvarenbeek? Reserveer dan nu uw kampeerplaats op onze camping. Want een heerlijke vakantie kan nu al beginnen. Via onderstaande link kunt u gemakkelijk een plekje op de camping vastleggen.

Boek nu uw kampeerplaats