Zoek & Boek

Boeken
Actuele informatie Coronavirus

Camping Tilburg

Lekker naar de Camping in Tilburg

Bent u op zoek naar een leuke camping in Tilburg? Dan zit u op Camping De Spaendershorst aan het juiste adres. Deze gezellige camping is voorzien van alle faciliteiten die een goede camping nodig heeft. Zo is er een zwembad, een leuke speeltuin, animatie, goed verzorgd sanitair en nog veel meer. De ideale plek om heerlijk tot rust te komen.

Ontdek de omgeving

De omgeving van Camping De Spaendershorst is erg mooi. Er liggen twee natuurgebieden in de buurt, dus voor de wandelaars en fietsers onder u is er meer dan genoeg te zien. Zo kunt u gaan wandelen in Natuurgebied de Rovertse Heide. Dit prachtige natuurgebied wisselt bos- en heidegebied prachtig af. Ook kunt u naar Landgoed De Utrecht gaan. Dit landgoed beidt alle ruimte aan wandelaars, fietsers en zelfs ruiters! 

Mooie steden in de buurt

Ook liggen er mooie steden in de buurt. Uiteraard kunt u naar Tilburg vanaf de camping. Deze stad, die door de Tilburgers de mooiste stad van Nederland wordt genoemd, staat vol met leuke eetgelegenheden, theaters en musea. Zo kunt u naar het Natuurmuseum Brabant en naar het Textielmuseum.

Kamperen op de Camping in Tilburg

Camping De Spaendershorst is de ideale plek voor een kampeervakantie. U heeft keuze uit toeristenplaatsen en kunt er zelfs voor kiezen om een jaarplaats te huren. De kampeerplaatse beschikken over elektriciteit en watertappunt, dus u bent van alle gemakken voorzien.

Camping Tilburg Kamperen

Koopaccommodaties op De Spaendershorst

Ook heeft u de mogelijkheid een prachtige stacaravan aan te schaffen, en uzelf op die manier te verzekeren van een plekje op deze prachtige camping Tilburg. Met ruime keuze uit verschillende typen stacaravans, zal er voor iedereen een mooie optie bijzitten. De caravans verschillen allemaal in prijs en luxe, dus u heeft voldoende keuze iets bijpassends uit te kiezen. 

Topvoorzieningen op de camping

Camping De Spaendershorst beschikt ook over topvoorzieningen. Er is Wifi op het park, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Ook is er een wasserette op het park aanwezig. Hier kunt u terecht om wasjes te draaien en, niet onbelangrijk, de was te drogen. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend en altijd goed verzorgd. EN wilt u lekker eten, maar heeft u geen zin om te koken? Ga dan naar de snackbar opn het park voor een snelle hap. 

Lange weekenden kamperen

Wist u dat u tijdens verschillende feestdagen uitstekend een lang weekend bij ons kunt verblijven? Kamperen tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren behoort hier tot de mogelijkheden. En u kunt dit nu extra voordelig doen. Bijvoorbeeld tijdens de Pasen. U kunt al vanaf 75€ voor 4 nachten bij ons verblijven. Of tijdens hemelvaart, vijf nachten verblijven vanaf 120€. Dat is voordelig genieten van een heerlijk lang weekend weg.

Vakantie in eigen land

Naast dat een vakantie op Camping De Spaendershorst heerlijk is door de prachtige ligging van de camping, is een vakantie in eigen land ook ideaal omdat u niet zo lang in de auto hoeft te zitten. U kunt, met een beetje geluk, binnen twee uur genieten van uw vakantie. En dat is wel zo prettig natuurlijk.

Kom naar Camping De Spaendershorst

Er is genoeg te doen op en buiten de camping. Kom daarom snel eens langs op Camping De Spaendershorst, en geniet van alles wat Brabant te bieden heeft.

Boek nu een kampeerplaats op Camping De Spaendershorst