Zoek & Boek

Boeken

Faciliteiten


Internet

Ons hele vakantiepark is voorzien van WiFi. Draadloos internet is tegen betaling beschikbaar, u dient wel te beschikken over een WiFi netwerkkaart.


Horeca

Iedere dag koken hoeft niet op Camping de Spaendershorst. Het is tenslotte voor iedereen vakantie! De gezellige bar biedt een uitgebreid assortiment frites, snacks en ijs. U vindt de snackbar vlak naast de receptie.


Kantine

In de kantine van Camping de Spaendershorst worden allerlei activiteiten georganiseerd, van biljartcompetitie tot bingoavonden. En wist u dat u ook voor uw familiefeest terecht kunt in de gezellige kantine, die van alle gemakken is voorzien? Met een keuken/bar, projectiescherm, speeltuin en zwembad kunt u alle kanten op. Vraag naar de mogelijkheden.


Wasserette

Vertoeft u wat langer op de camping, dan is het gemakkelijk dat u de was kunt doen. In de wasserette staan diverse wasmachines en een droger tot uw beschikking. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.


Sanitair

Op de camping staan verschillende schone en uitstekend onderhouden sanitairgebouwen. Het sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. De douches werken met douchemunten die u bij de receptie kunt kopen.