Zoek & Boek

Boeken

Faciliteiten

Faciliteiten | Wifi
Internet

Ons hele vakantiepark is voorzien van WiFi. Draadloos internet is tegen betaling beschikbaar, u dient wel te beschikken over een WiFi netwerkkaart.

Faciliteiten | Horeca
Horeca

Iedere dag koken hoeft niet op Camping de Spaendershorst. Het is tenslotte voor iedereen vakantie! De gezellige bar biedt een uitgebreid assortiment frites, snacks en ijs. U vindt de snackbar vlak naast de receptie.

Faciliteiten | Kantine
Kantine

In de kantine van Camping de Spaendershorst worden allerlei activiteiten georganiseerd, van biljartcompetitie tot bingoavonden. En wist u dat u ook voor uw familiefeest terecht kunt in de gezellige kantine, die van alle gemakken is voorzien? Met een keuken/bar, projectiescherm, speeltuin en zwembad kunt u alle kanten op. Vraag naar de mogelijkheden.

Faciliteiten | Wasserette
Wasserette

Vertoeft u wat langer op de camping, dan is het gemakkelijk dat u de was kunt doen. In de wasserette staan diverse wasmachines en een droger tot uw beschikking. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Faciliteiten | Sanitair
Sanitair

Op de camping staan verschillende schone en uitstekend onderhouden sanitairgebouwen. Het sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. De douches werken met douchemunten die u bij de receptie kunt kopen.