Zoek & Boek

Boeken

Antwoord op al uw vragen

Hoe laat kan ik inchecken?

Kampeerders zijn welkom vanaf 12.00 uur. In het hoogseizoen is de receptie geopend tot 16.00. Wilt u later inchecken, neem dan even contact met ons op. De ingaande slagboom is gesloten van 23.00 tot 07:00, dan is er geen gemotoriseerd verkeer op het park toegestaan.

Hoe laat moet ik vertrekken?

Op de dag van vertrek dient u de kampeerplaats voor 11:00 uur te verlaten. U kunt op de dag van vertrek nog wel de hele dag gebruik maken van onze faciliteiten.

Mogen we bezoek ontvangen?

Bezoekers zijn van harte welkom, maar moeten worden gemeld bij de receptie. Bezoekers betalen een dagtarief van € 1,50 per persoon (t/m 3 jaar gratis) en mogen dan gebruik maken van onze faciliteiten, zoals het zwembad. De bezoekers dienen de camping voor 23.00 uur te verlaten. Auto's kunnen niet op de camping geparkeerd worden, maar vóór de slagboom. Bezoekers die bij u overnachten, dienen zich in te schrijven en ontvangen (tegen betaling) een toegangsbewijs. Tarieven vindt u in onze tarievenlijst (extra persoon).

Mag ik een bijzettent of partytent plaatsen?

Per campingplaats is één bijzettentje toegestaan, mits niet groter dan 5 m². Voor het plaatsen van een partytent moet u schriftelijke of per e-mail een aanvraag indienen. Toestemming is (onder andere) afhankelijk van de gereserveerde plaats.

Hoeveel elektrische apparaten kan ik aansluiten?

Onze aansluitingen zijn 10 ampère op toeristische plaatsen, en 16 ampère op jaarplaatsen. U kunt tot maximaal 2300 Watt aansluiten. Mag ik een generator meenemen? Nee, dit is niet toegestaan.

Mag ik een barbecue gebruiken?

Ja, barbecueën mag, tenzij de brandweer een code afgeeft voor brandgevaar als gevolg van droogte.

Hoe werken de douches op de camping?

De douches op Camping de Spaendershorst werken met douchemunten. Eén douchemunt is goed voor ca. 6 minuten douchen. De douchemunten zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook voor warm water heeft u muntjes nodig. 10 liter warm water kost € 0,25.