Zoek & Boek

Boeken

Een fijne vakantie in eigen land

Op vakantie gaan in eigen land is tegenwoordig heel geliefd. Natuurlijk, met de Covid-19 in het achterhoofd, is ver reizen niet echt een aanrader. En zeker doordat ook in het buitenland op dit moment de maatregelen steeds aangepast worden is het geen verkeerde gedachte om te denken: laten we op vakantie in eigen land gaan. En voor de mensen die dat denken, biedt Camping De Spaendershorst dé uitvalsbasis voor een ultieme vakantie in Nederland!

Op vakantie in eigen land

Een vakantie in Nederland op Camping Spaendershorst is heerlijk. Waarom? Om verschillende redenen. Allereerst beschikt de camping over verschillende faciliteiten om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een mooi verwarmd buitenbad met peuterbad en glijbaan. Ook kunnen de kinderen lekker buiten spelen op de camping. Er is een mooie speeltuin en er zijn sportvelden waar zij al hun energie kwijt kunnen. Voor de jeugd wordt er ook een leuk animatieprogramma opgesteld.

Vakantie in eigen land

Een prachtige omgeving

Naast topvoorzieningen op onze camping in Brabant, kunt u in de omgeving van ons park ook heerlijk fietsen en wandelen. Er zijn namelijk verschillende natuurgebieden rondom de camping te vinden. Bijvoorbeeld Natuurgebied De Rovertse Heide. Dit  unieke bos- en heidegebied (dat doorloopt tot in België) is vroeger een werkgelegenheidsgebied geweest waar de arme bevolking uit de steden werkte aan ontbossing en ontginnen van de bossen. In de jaren 70 werd het gebied opgekocht door de provincie en omgetoverd tot het natuurgebied waar u nu heerlijk kunt fietsen en wandelen. 
Een ander natuurgebied dat gemakkelijk vanaf de camping is Landgoed De Utrecht. Ook hier kunt u heerlijk fietsen, maar een mooie paardenrit, gedeeltelijk door het water, is ook zeker een aanrader in dit prachtige stukje natuur.

Langdurig genieten op onze camping!

Krijgt u geen genoeg van dat heerlijke vakantiegevoel? Kom dan een heel seizoen lang genieten op Camping De Spaendershorst! De plaatsen liggen op een mooie plek in het groen en variëren van 125 tot 150 m2. Dat betekent dat u altijd genoeg ruimte en privacy heeft om heerlijk buiten te leven. Op elke kampeerplaats heeft u de mogelijkheid om gratis een bijzettentje te plaatsen en uw auto te parkeren. Bovendien beschikken alle plaatsen over minimaal 10 Ampère stroomaansluiting, een eigen watertappunt en afvoer voor de riolering. Wat een luxe en comfort! 

Boek een seizoenplaats

Kom lekker kamperen

Wilt u niets missen van dit prachtige stukje Nederland? Wij kijken er niet raar van op. Reserveer daarom nu een mooie kampeerplaats op onze camping. De kampeerplaatsen beschikken allemaal over 10 ampère elektriciteit, een watertappunt, rioolafvoer en wifi (tegen betaling). Daarnaast mag u uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten en voorzieningen die u op ons park tegenkomt. Reserveer nu uw eigen plekje op onze camping en kom genieten.

Boek uw vakantie in eigen land